Pe masura ce inaintam in varsta, fara sa ne dam seama, o parte din celulele noastre se degradeaza. Astfel, corpul uman este supus de-a lungul vietii unor transformari care, in final, il fac sa cedeze putin cate putin, determinand fenomenul de imbatranire.

Preventie:
Conditiile noastre de viata si statisticile arata, din nefericire, ca daca acum nu intreprindem ceva pentru mentinerea sanatatii, la batranete vom suferi aproape sigur de cateva boli grave, care vor aduce mari suferinte. Cunoastem foarte multe cazuri, cand un om aparent sanatos a decedat subit de infarct miocardic. Daca neglijam sanatatea noastra, bolile pot sa apara oricand si la oricine, deci suplimentele nutritive naturale ne sunt de un real folos in prevenirea acestora.

Efecte:
Regenerarea celulara stem stimuleaza producerea celulelor T, stimuleaza secretia naturala a interferonului, antioxidant, antitumoral, imunomodulator, detoxifiant, antiviral, cardiotonic, hepatoprotector, energizant, regenerant, confera protectie impotriva reactiilor adverse ale tratamentelor cu citostatice si ale radioterapiei, intareste sistemul imunitar.
S-a dovedit clinic ca, prin cresterea numarului de celule stem adulte, organele noastre care sufera de diferite afectiuni isi pot recapata functiile initiale. Viata dezordonata si neglijenta asupra corpului nostru au drept consecinta uzarea prematura a organismului, deci,

IMBATRANIM INAINTE DE VREME!

Daca putem determina maduva osoasa sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile a caror functionare este afectata de boala, accidente sau, pur si simplu, de imbatranire.
Celulele stem adulte sunt acele celule care se pot transforma in orice tip de celule ale organismului, indeplinind functiile specifice acestora.
Celulele stem adulte ies din maduva osoasa, ajung la organe si devin celule ale organului respectiv. Daca un organ nu functioneaza optim, el transmite un semnal maduvei osoase, care recunoaste informatia si expediaza celulele stem adulte spre organele tinta. Acestea ajung la organul respectiv, il recunosc si devin celule proprii ale acestuia. In acest fel, organul se poate reinnoi.

Ce sunt celulele stem adulte?
Celulele stem adulte sunt acele celule care se pot transforma in orice tip de celule ale organismului, indeplinind functiile specifice acestora. Altfel spus le mai numim si celule pluripotente. Dupa fecundare, embrionul este compus din asemenea celule pluripotente. Incepand din ziua a 15-a aceste celule se diferentiaza, din ele se formeaza celulele nervoase, musculare, osoase, de piele etc. Un anumit numar de celule stem raman in maduva osoasa.
Regenerarea celulara stem sporeste numarul celulelor pluripotente, asigura si potenteaza patrunderea lor in organe si asigura implementarea lor, marind gradul lor de eficienta.
Numarul celulelor stem in 5 litri de sange variaza intre 5 si 25 milioane. Cu cat sunt mai multe celule stem cu atat este mai mare capacitatea de regenerare si vindecare a organismului. Pana la varsta de 20 de ani dispunem in general de 25 milioane de celule stem si de aceea ne vindecam usor si rapid. La aceasta varsta se vindeca complet leziuni care la peste 40 de ani nu se pot regenera fara a lasa urme (rani, fracturi, leziuni ale unor organe). La varsta de 30 de ani numarul celulelor stem scade de la 25 la 20 de milioane, iar la varsta de 40 de ani la 15 milioane, la 50 de ani la 10 milioane, iar la peste 60 de ani la 5 milioane.

Drumul celulelor stem adulte
Celulele stem adulte ies din maduva osoasa, ajung la organe si devin celule ale organului respectiv. Daca un organ nu functioneaza optim, transmite un semnal maduvei osoase, care recunoaste informatia si expediaza celulele stem adulte spre organele tinta. Acestea ajung la organul respectiv, il recunosc si devin celule proprii ale acestuia. In acest fel organul se poate reinnoi.

Regenerarea celulara stem se recomanda in ameliorarea si tratarea unei game foarte largi de afectiuni:
Boli cardiovasculare, Hipertensiune arteriala, Ciroza hepatica, Hepatita, Gastrita, Ulcer duodenal, Diabet, Diferite forme de cancer, Leucemie, Tumori, Noduli la san, Hernie de disc, Scleroza multipla, Hemoragii cerebrale, Ciroza hepatica, Hepatita, Steatoza hepatica, Artrita, Poliartrita reumatioda, Artroza, Gonartroza, Coxartroza, Guta, Inflamatii articulare, Parkinson, Alzheimer, Fibroza pulmonara, Dermatite, Dermatita seboreica, Rozacee, Psoriazis, Arsuri, Rani ale pielii, Imbunatatirea vederii (micsoreaza dioptriile), Infertilitate, Disfunctii erectile, Hemoroizi, Infectii urinare, Cistita, Nefrita, Chisturi ovariene, Fibrom uterin, Diferite tipuri de noduli, Afectiuni ale prostatei, Obezitate, Afectiuni ale glandei tiroide, Distrofie musculara, Afectiuni oculare, Foarte bun adjuvant in refacerea organismului atunci cand se afla in convalescenta, Cresterea imunitatii, etc.

Produse recomandate asociate cu Regenerarea Celulara Stem: Biostem, Biostem Extract, Biostem prostata, Biotelomer